RSS

Ενημέρωση

16 Απρ.

 
Ενα μέιλ που μόλις μου ήρθε. 
Είχε ξανακουστεί πάλι πριν από 6-7 μήνες το ίδιο θέμα. Σας το παραθέτω αυτούσιο.

 

Ημερομηνία: Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010, 23:00

ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ!
             
ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!
Κατερίνα Μουντή
Υπουργείο Αγροτικής
Ανάπτυξης & Τροφίμων
Διοικητικός Τομέας
Κοινοτικών Πόρων & Υποδομών
Διεύθυνση Πληροφορικής
 Τμήμα ΙΙΙ
 Τηλ.: 210 2125332
 FAX: 210 2019611
 
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !!
ΔΙΑΛΑΛΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑ
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ.
Α Ρ Κ Ε Τ Α  Α Ν Ε Χ Τ Η Κ Α Μ Ε !!!!!
ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
             
ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!!
             
ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ (ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ)
             
ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΦΑΓΕ!
Η επικίνδυνη καρκινογόνος ουσία
αφλατοξίνη βρέθηκε σε ελέγχους κρατικών εργαστηρίων, ενώ είχε περάσει απαρατήρητη από τους ελέγχους των εταιρειών
Nέα αποκαλυπτικά στοιχεία από την απόρρητη εισήγηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού- H συνωμοσία σιωπής για την προστασία
του καρτέλ. «Φρέσκο» γάλα, μολυσμένο με την επικίνδυνη καρκινογόνα ουσία αφλατοξίνη Μ1 έχει ανιχνευθεί σε δύο κορυφαίες εταιρείες από τα κρατικά εργαστήρια ελέγχου, ενώ οι ίδιες οι βιομηχανίες στους δικούς
τους ελέγχους το είχαν βγάλει…καθαρό!
Το συγκλονιστικό αυτό στοιχείο, που αποκαλύπτεται σήμερα από το «Π»,
έχει περιέλθει σε γνώση και της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κατά την έρευνά της για το καρτέλ των
γαλακτοβιομηχανιών, αλλά η υπόθεση έχει καλυφθεί από πέπλο σιωπής από όλες τις αρμόδιες αρχές,
ακόμη και από τις δικαστικές.
Τα στοιχεία από την απόρρητη εισήγηση της
Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού δείχνουν ότι σε παλαιότερους ελέγχους το Γάλα που θα επεξεργάζονταν
δύο κορυφαίες βιομηχανίες για την παραγωγή του τελικού προϊόντος ήταν άκρως επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία:
Στη σελίδα 154 της εισήγησης, αναφέρονται στοιχεία που προκαλούν έντονες αμφιβολίες για την αξιοπιστία του συστήματος
αυτοελέγχου που είναι υποχρεωμένες να εφαρμόζουν οι εταιρείες.
Ειδικότερα, αναφέρεται ότι ένα στα τρία (6 στα 18) δείγματα της ΔΕΛΤΑ και της ΦΑΓΕ
που είχαν ελεγχθεί από τα κρατικά εργαστήρια του Ελληνικού Οργανισμού Γάλακτος
είχαν βρεθεί θετικά στην επικίνδυνη ουσία αφλατοξίνη Μ1.
Σημειώνεται ότι το 2006, μετά την έρευνα για το καρτέλ, η ΦΑΓΕ αποσύρθηκε από την αγορά του φρέσκου γάλακτος.
Τα ίδια δείγματα είχαν εξετασθεί από τις
εταιρείες, στα δικά τους εργαστήρια αυτοελέγχου, αλλά όλα είχαν περάσει το τεστ,
χωρίς να διαπιστωθεί η επιμόλυνση από την επικίνδυνη ουσία!
Σχολιάζοντας αυτό το εύρημα, σε υπόμνημά
της προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η ΜΕΒΓΑΛ υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι «η
αφλατοξίνη Μ1 είναι μία άκρως επικίνδυνη καρκινογόνος ουσία, η οποία τα τελευταία έτη ελέγχεται,
ή εν πάση περιπτώσει θα έπρεπε να ελέγχεται, από όλες τις γαλακτοβιομηχανίες».
Η κατάθεση του κορυφαίου στελέχους της Vivartia (ΔΕΛΤΑ) σχετικά με τον έλεγχο της αφλατοξίνης δενεμπνέει ιδιαίτερη
αισιοδοξία για την αποτελεσματικότητά του.
 
«Υπάρχει μία ουσία που περνάει στο γάλα όταν οι ζωοτροφές δεν είναι σωστές, όταν έχουν  μεγάλη υγρασία, η οποία λέγεται
αφλατοξίνη», αναφέρει ο κ. Γιαννακάκος. «Δεν κάνω αφλατοξίνες τον Αύγουστο. Θα κάνω μία φορά τον μήνα όταν η περίοδος είναι συγκεκριμένη, π.χ. Σεπτέμβριος -Οκτώβριος», προσθέτει, εννοώντας ότι την περίοδο αυτή είναι μεγαλύτεροι οι
κίνδυνοι, λόγω της αυξημένης υγρασίας.
Όπως είχε αποκαλύψει το «ΠΟΝΤΊΚΙ» τηνπερασμένη εβδομάδα, στελέχη των γαλακτοβιομηχανιών έχουν ομολογήσει ότι διέθεταν στην αγορά ως το 2004 μεγάλες ποσότητες ακατάλληλου γάλακτος, «παράνομου» με βάση τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας.
Μάλιστα, ο κ. Γιαννακάκος είχε παραδεχθεί στα μέσα του 2007, όταν έδωσε την κατάθεσή του, ότι το σοβαρό
πρόβλημα ποιότητας ου ελληνικού φρέσκου γάλακτος ήταν και τότε υπαρκτό!
Μέχρι το 2004, «οι βιομηχανίες έπαιρναν ό,τι είχε έστω και λίγο άσπρο χρώμα»,
έλεγε  χαρακτηριστικά ο κ Γιαννακάκος, ενώ η ΜΕΒΓΑΛ σε υπόμνημά της ομολογούσε ότι είναι «εσφαλμένη εντύπωση ότι το »εκτός προδιαγραφών» νωπόν γάλα, δηλαδή το»παράνομο» γάλα -πρώτη ύλη, δεν περνάει στο τελικό προϊόν και ως εκ τούτου δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία των καταναλωτών
(λ.χ.δηλητηριάσεις κ..ά.)». Η αναφορά στην αφλατοξίνη, που περιλαμβάνεται στην εισήγηση της Επιτροπής
Ανταγωνισμού, δημιουργεί πολλά και σοβαρά ερωτήματα: Τι έγινε όταν διαπιστώθηκε ότι σε τόσο μεγάλο ποσοστό δειγμάτων
τα εργαστήρια των εταιρειών είχαν αποτύχει να εντοπίσουν την αφλατοξίνη; Τι έγινε όταν εντοπίσθηκε η ουσία;
Καταστράφηκε το γάλα πριν φθάσει στηνκατανάλωση;
Σε ποιον βαθμό εντοπίζονται και καταστρέφονται έγκαιρα οι ποσότητες με αφλατοξίνη;
Ποια είναι τα αποτελέσματα των μεταγενέστερων ελέγχων για την αφλατοξίνη;
Δεδομένου ότι η αφλατοξίνη δημιουργείται
από κακή ποιότητα ζωοτροφών, στις οποίες αναπτύσσονται μύκητες, τι έχουν δείξει οι έλεγχοι στις ζωοτροφές;
Μήπως η εμφάνιση αφλατοξίνης στο ελληνικό γάλα συνδέεται με φαινόμενα παράνομης πρόσμειξης με εισαγόμενο γάλα,
το οποίο προέρχεται από γειτονικές χώρες (Βουλγαρία,Σκόπια), δεδομένου ότι οι έλεγχοι των ζωοτροφών στη χώρα μας
θεωρούνται σε γενικές γραμμές επαρκείς, ενώ και τα επίπεδα υγρασίας είναι αρκετά χαμηλά;
Πώς έχει κινηθεί η Δικαιοσύνη για την τιμωρία των υπευθύνων για τη μόλυνση του γάλακτος;
Έχει στα χέρια του ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών όλα τα στοιχεία ή έχει κοινοποιηθεί από την Επιτροπή μόνο
το πόρισμα για το γάλα, που δεν τα περιλαμβάνει;
Γιατί ως τώρα δεν έχουν κινηθεί οι δικαστές που έχουν στα χέρια τους την «υπόθεση των κουμπάρων», στη δικογραφία της οποίας
περιλαμβάνονται τα επίμαχα στοιχεία;

Σκάνδαλο στην Κύπρο Την ώρα που στην Ελλάδα
ουδείς διανοείται να συζητήσει για  μολυσμένο γάλα για να μην θιγούν οι εταιρείες
(ακόμη και το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Π» «θάφτηκε» από τον Τύπο και τα ΜΜΕ,
λέξη δεν γράφτηκε, λέξη δεν έβγαλε κανένα κανάλι * ), στην Κύπρο ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων πριν από μερικές εβδομάδες,
όταν διαπιστώθηκε εκτεταμένη μόλυνση φρέσκου γάλακτος από αφλατοξίνη. Μεγάλες ποσότητες γάλακτος, αλλά και
παγωτού, καταστράφηκαν πριν φθάσουν στους καταναλωτές, αλλά παρά την αντίδρασή τους αυτή, που στην Ελλάδα θα ήταν αδιανόητη, οι αρχές επικρίθηκαν για καθυστερημένες, σπασμωδικές αντιδράσεις και έλλειψη συντονισμού, ενώ χρειάσθηκε να παρέμβει και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να αντιμετωπιστεί η κρίση.
Σημειώνεται ότι οι αφλατοξίνες είναι οι πιο ευρέως γνωστές και οι πιο εντατικά ερευνημένες μυκοτοξίνες στον κόσμο.
Έχουν συνδεθεί με διάφορες ασθένειες όπως η αφλατοξίνωση στα εκτρεφόμενα ζώα, τα κατοικίδια ζώα και τους ανθρώπους, ενώ έχουν αποδεδειγμένη ισχυρή καρκινογόνο επίδραση σε ευαίσθητα πειραματόζωα και οξύτατα τοξικολογικά αποτελέσματα
στους ανθρώπους.Ενοχοποιούνται για καρκίνο στο συκώτι,οξεία ηπατίτιδα, αλλά και για γενετικές μεταλλάξεις.
Μάλιστα, η αφλατοξίνη Μ1 δεν καταστρέφεται ούτε με τη θερμική επεξεργασία του φρέσκου γάλακτος.
TA ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ –
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ Ή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!
 

 
 
Advertisements
 
25 Σχόλια

Posted by στο 16/04/2010 in Φαγητό και ποτό

 

25 responses to “Ενημέρωση

  1. PANAGIOTIS

    16/04/2010 at 12:54

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕς ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙΚΑΛΗΜΕΡΑ

     
  2. Aaylita

    16/04/2010 at 12:55

    Θα έπρεπε κάποιος να τα διασταυρώσει τα στοιχεία για να ξέρουμε. Παίζει να είναι και συκοφαντία…Προσωπικά, δε μπορώ να είμαι σίγουρη για κανένα προϊόν, ούτε για το τι βάζουνε, ούτε για την προέλευση είτε είτε είτε! Άστα, Ελένη, άστα! Γι\’αυτό και παίρνω αυτό που εμπιστεύεται, το μάτι, η μύτη και η γλώσσα μου κάθε φορά! 😉

     
  3. Georgia

    16/04/2010 at 12:57

    Καλη σου μερα Ελενακι…..ενα μεγαλο μπραβο κ σε ενα που το προβαλεις μεσα απο τη σελιδα σου…..Νασαι παντα καλα γλυκια μου…Καλη συνεχεια στη μερα σου,,,,,,,φιλια πολλα!!!

     
  4. MARIA

    16/04/2010 at 13:18

    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΥΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝ ΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ,ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ

     
  5. Bio-Μπαξές

    16/04/2010 at 13:28

    Θυμάμαι πριν αρκετούς μήνες είχε κάνει μια παρόμοια καταχώρηση και ο Αναστάσης (ο νυν κλώνος).Δεν ξέρω, ίσως να ήταν και ακριβώς η ίδια… Αυτό που θυμάμαι καλά πάντως είναι οτι μια από τις δύο εταιρίες (νομίζω η ΔΕΛΤΑ) τον υποχρέωσε να διαγράψει την καταχώρηση, αλλιώς θα του έκλειναν τη σελίδα….. ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.Πραγματικά είμαι περίεργη να δω αν θα μου συμβει το ίδιο.

     
  6. Aeolos

    16/04/2010 at 18:40

    Κατ\’ αρχάς, ένα μεγάλο μπράβο Ελενάκι μου, που αναπαράγεις μια τόσο σημαντική είδηση. Τη θυμάμαι την καταχώρηση του Αναστάση, όπως και το μένος που έπιασε τις εταιρείες. Συντάχθηκα από την αρχή μαζί του, όπως θα κάνω και με σένα αν χρειαστεί. Πολύ ευχαρίστως, να στείλω πάλι ένα mail στους "Κυρίους". Όσο για το γάλα των εν λόγω εταιρειών, πολύ απλά δεν το καταναλώνουμε ΠΟΤΕ στο σπίτι, γιατί είναι το χειρότερο σε ποιότητα κι αν θέλουν ας μου το καταλογίσουν. Επίσης κάποτε, όταν καταναλώναμε "Ολυμπος", βρήκα μέσα τη μία φορά κάτι σαν ψωμί και την άλλη … σκουληκάκι ! Επικοινώνησα μαζί τους και με έβγαζαν τρελλό ! Οπότε, μπορώ κάλλιστα, να τους τα χώσω πάλι με μεγάλη χαρά. Στο σπίτι, παίρνουμε ΑΓΝΟ ή ΜΕΒΓΑΛ. Σταθερές αξίες, με πραγματική γεύση γάλακτος και χωρίς … έξτρα κρεατάκι, χεχε. Να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο !

     
  7. Bio-Μπαξές

    16/04/2010 at 19:08

    Το Όλυμπος;;;;;;; Πεύτω από τα σύννεφα!!!!!!Το είχα από τα καθαρότερα…….

     
  8. Dimitris

    16/04/2010 at 20:08

    Βρε παιδιά ξέρει κάποιος να μας πει για τα γάλατα με λιπαρά 0,3% η και 0%

     
  9. Aeolos

    16/04/2010 at 20:26

    Ναι, Ελένη μου. Κι εγώ πήγα να … πηδηχτώ απ\’ το παράθυρο !… 🙂

     
  10. Bio-Μπαξές

    16/04/2010 at 20:29

    Οι διατροφολόγοι λένε οτι αυτά τα γάλατα δεν έχουν να προσφέρουν πολλά, λόγω της έντονης επεξεργασίας που δέχονται ωστε να αφαιρεθούν όλα τα λιπαρά. Κατι σαν να πίνεις νερό ένα πράμα…

     
  11. Thanasis-

    16/04/2010 at 20:43

    Tα γάλατα με χωρίς λιπαρά δεν ανεβάζουν τα τριγλυκερίδια. Φυσικά αυτό αφορά ανθρώπους που δεν εργάζονται σωματικά και φυσικά δεν εδείκνυνται για παιδιά .. Όσο για το τι τρώμε γενικώς άστα να πάνε!!!! Λέω να αγοράσω μια κατσίκα αλλά δεν ξέρω να αρμέγω ,λέτε να είναι δύσκολο;

     
  12. Bio-Μπαξές

    16/04/2010 at 20:58

    Θανάση Καλωσόρισες!Το κατσικίσιο γάλα είναι από τα καλύτερα απ\’όσο ξέρω. Κι ακόμα καλύτερο είναι της γαϊδούρας. Αν είναι λοιπόν να διαθέσεις λεφτά γι αυτόν τον σκοπό, πάρε μια γαϊδούρα! Όσο για το άρμεγμα, στα πάντα υπάρχει μια πρώτη φορά, όλα μαθαίνονται…

     
  13. Thanasis-

    16/04/2010 at 21:01

    Μην την πονέσω βρε παιδί μου…Μην το ταλαιπωρήσω το ζωντανό…Χα χα χα χα …

     
  14. Thanasis-

    16/04/2010 at 21:32

    Α…Τώρα που το θυμήθηκα. Το γάλα της γαϊδούρας το έδιναν παλιά στα παιδιά που είχαν κοκίτη …ένα είδος θεραπείας με …φυσικό τρόπο!!

     
  15. Dimitris

    16/04/2010 at 21:37

    Θανάση θα σου κάτι αν δεν το ξέρεις, ο γάϊδαρος επειδή σαν είδος τελεί υπό εξαφάνιση, όποιος έχει γάϊδαρο στην ιδιοκτησία του παίρνει επιχορήγηση από το κράτος, αν διαθέτεις τον απαιτούμενο χώρο μπορείς να συνδιάσεις "το τερπνό μετά του οφελή μου"…

     
  16. Thanasis-

    16/04/2010 at 22:58

    Η επιδότηση είναι από την Ευρωπαϊκή ένωση. Σιγά μην έδιναν επιδοτήσεις για γαϊδάρους τα εκάστοτε κυβερνητικά ..μουλάρια!!!!Αυτοί μόνο να ροκανίζουν τον δημόσιο κορβανά ξέρουν .γι\’ αυτό φτάσαμε εκεί που φτάσαμε!!!!

     
  17. thalia

    16/04/2010 at 23:41

    Συγχαρητήρια Ελένη για την ενημέρωση μου. Το διάβασα και άλλη φορά. Εγώ αγοράζω γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ, αλλά από ότι διάβασα,από κάποιον φίλω εδώ μέσα και αυτό δεν κάνει.Θα παίρνω ΑΓΝΟ.Οσο για το γάλα της, ναι θυμάμαι το δίνανε για τον κοκκίτη.Που να τη βρεις τη γαϊδούρα………………Αλλα γαϊδούρια βρίσκεις!!!!!!!!!!!!!!!!Την καληνύχτα μου.

     
  18. Mάριος

    25/04/2010 at 04:55

    Αρχιζω να πιστευω ότι οι μονοι που θα ειχαν συμφερον να στείλουν αυτο e-mail είναι οι….ανταγωνιστικές εταιρείες.Καταλάβατε τι ενωω;;;

     
  19. Αλέξανδρος

    25/04/2010 at 10:05

    το πρόβλημα της σωστής και αξιόπιστης ενημέρωσης ….τώρα τι να πω; οι φορείς που είναι αρμοδιοι τι κάνουν;καλή συνέχεια

     
  20. Aeolos

    25/04/2010 at 12:29

    Tα "παίρνουν", φίλε Αλέξανδρε. Κι ως εκ τούτου, κωφεύουν… Φίλε Μάριε, σου συνιστώ να αποφεύγεις ΔΕΛΤΑ και ΦΑΓΕ, ούτως ή άλλως… Την καλημέρα μου σε όλους !

     
  21. Dimitris

    25/04/2010 at 19:49

    Κάπου διάβασα ότι στη φύση το γάλα προορίζεται για τα νεαρά των θηλαστικών για όσο χρόνο θηλάζουν από εκεί και πέρα η πόση του αντί να ωφελεί βλάπτει, ιδιαίτερα τους ενήληκες, μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι επ\’αυτού?

     
  22. Dimitris

    25/04/2010 at 19:58

    Θανάση φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, διότι υπάρχει ατιμωρισία, παραγραφή ασυλία κτλ των υπευθύνων μόνο αν υπαρξει έλεγχος και δικαιοσύνη μπορεί κάτι να αλλάξει, αλλοιώς …..

     
  23. Bio-Μπαξές

    27/04/2010 at 18:49

    Δημήτρη, αυτό μάλλον ισχύει για τα φυτοφάγα θηλαστικά.Εμείς που είμαστε παμφάγα δεν έχουμε πρόβλημα.

     
  24. vardis

    27/04/2010 at 19:19

    Megalo lothos Eleni o anthropos nomizi oti eine papafago epeidi to magirevi eki ine to propatoriko amartima! O anthropos ine frouta xerous karpous merika kipika ke nero to soma stomaxi katharo !

     
  25. Bio-Μπαξές

    28/04/2010 at 14:48

    Επικοινώνησα με τον κ. Στέφανο Παπακυρίλου, το όνομα του οποίου αναφερόταν στην ανάρτηση "Ενημέρωση".Ο άνθρωπος είναι μεν χημικός, αλλά ουδεμία σχέση έχει ο τομέας του με τον τομέα των τροφίμων. Επίσης, μου δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με το μέιλ της "Ενημέρωσης". Αγνωστο πως και από ποιόν μπήκαν τα στοιχεία του στο μέιλ αυτό.Τα σβήνω λοιπόν κι εγώ, ωστε να μην έχω καμμία συμμετοχή στις ενοχλήσεις που δέχεται εδώ και πολύ καιρό λόγω της ιστορίας αυτής.Πάντως από ΦΑΓΕ και ΔΕΛΤΑ ούτε φωνή ούτε ακρόαση….

     

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: