RSS

Χαχαχαααα, είναι τρελλοί!!!!!

11 Ιον.

Καλησπέρα!!!!
 
Σας υποσχέθηκα μια αντηλιακή καταχώρηση, αλλά θα παρακάμψω σήμερα. Από αύριο πάλι στον ίσιο δρόμο…. Ο λόγος; Μόλις παρέλαβα τις BIOnews Ιουνίου. Υπάρχει στην εφημερίδα μία σέλίδα με το τίτλο  "Πράσινα παρΆλογα & άλλα παράξενα". Διαβάζοντάς την ξεράθηκα στο γέλιο. Να λοιπόν μερικά από αυτά,ξεραθείτε κι εσείς!
 
Νέες διατροφικές παράμετροι.
Μια νέα διατροφική παράμετρο, που δεν είχαμε υπολογίσει, εισάγει ο γνωστός ηθοποιός του Χόλυγουντ , Νίκολας Κέιτζ. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα The Sun, ο ηθοποιός αποφάσισε για δικούς του λόγους οτι θα τρώει μόνο το κρέας ζώων που κατα τη γνώμη του κάνουν καλό σεξ. Ξέχνα τα τρόφιμα τα επιφορτησμένα με διοξίνες, ορμόνες και ουσίες που βλάπτουν τον ανθρώπινο οργανισμό, το θέμα είναι το σεξ. "Ουσιαστικά, επιλέγω να τρώω το κρέας των ζώων ανάλογα με τον τρόπο που κάνουν σεξ. Θεωρώ πως τα ψάρια κάνουν αξιοπρεπές σεξ. Όπως και τα πτηνα. Τα γουρούνια πάλι όχι". Οπότε τρώει ψάρια και κοτόπουλο, αφού τα συγκεκρημένα ζώα είναι πιο ευπρεπή κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής τους. Πόσο εγωκεντρικός και παράξενος μπορεί να είσαι; Και πόσα ζώα έχεις τελικά παρακολουθήσει σε διαδικασία αναπαραγωγής;
 
Να φορολογηθούν τα αέρια των αγελάδων.
Τα αέρια των αγελάδων προκαλούν ανεπανόρθωτη ζημιά στην ατμόσφαιρα! Έτσι, οι κυβερνήσεις Ιρλανδίας και Δανίας προσπάθησαν να φορολογήσουν…. τις αγελάδες και τα αέριά τους προκειμένου να σώσουν το περιβάλλον. Μια αγελάδα αφήνει στην ατμόσφαιρα 4 τόνους μεθανίου τον χρόνο από αέρια και ρεψίματα, περισσότερο απ’ότι ένα μέσο αυτοκίνητο. 13 ευρώ ανα ζώο θέλησε να επιβάλει η κυβέρνηση της Ιρλανδίας, ενώ οι Δανοί υπολόγισαν οτι 80 ευρώ για κάθε ρυπαντή είναι καλά. Ευτυχώς, η πρόταση έπεσε στο κενό και δεν εφαρμόστηκε, αφού χαρακτηρίστηκε ως ανεδαφική.
 
Η ζωή κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα.
Η ζωή είναι μια περιπέτεια με ατέλειωτα πάνω, κάτω και ανατροπές. Κάποιοι δεν καταφέρνουν να αντιμετωπίσουν όλα αυτά και απλά νοιώθουν οτι θέλουν να παραιτηθούν.Τώρα, στη Νότια Κορέα τουλάχιστον, μπορούν να το κάνουν στην ακαδημία Φέρετρου που δημιούργησε ο κ. Jung Loon μόνο γι αυτούς. Ο 39χρονος Νοτιοκορεάτης αποφάσισε να σώει την ψυχική υγεία των συνανθρώπων του και ταυτόχρονα να βγάλει και λίγα… λεφτουδάκια. Κάνει λοιπόν ένα σεμινάριο, στο οποίο με 25 ευρώ το άτομο, άντρες και γυναίκες υποχρεώνονται να διαχειριστούν θέματα της ίδιας τους της θνησιμότητας.
Έμπνευση για την ακαδημία Φέρετρου αποτέλεσε το ιδιαίτερα ανεβασμένο ποσοστό αυτοκτονιών στη χώρα. Αρχικά, ο εκπαιδευτής ζητά από τους μαθητές του να γράψουν αποχαιρετηστήρια γράμματα στην οικογένειά τους. Μέσω αυτής της δακρύβρεχτης διαδικασίας οι μαθητές μετρούν τα λάθη τους και ατενίζουν την αιωνιότητα. Κατόπιν, σ’ένα μικρό παρεκκλήσι και υπό το φως των κεριών, οι μαθητές παρακολουθούν την ίδια τους την κηδεία και ξαπλώνουν ακόμα και μέσα σ’ένα φέρετρο για 10 ολόκληρα λεπτά με το καπάκι κλειστό!
"Είναι ένας τρόπος να ξεχνάς και απαλάσσεσαι από ορισμένα πράγματα που σε ταλαιπωρούν. Μετά από τη διαδικασία νοιώθεις ανανεωμένος. Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις τη ζωή σου από την αρχή με καθαρή συνείδηαη" Ο βασικός του στόχος είναι να διδάξει τους καταθλιμμένους άντρες και γυναίκες να εκτιμούν το μεγαλείο της ζωής αναγκάζοντάς τους να διαχειριστούν την ιδέα του θανάτου. Η παγίδευσή τους μέσα σε ένα φέρετρο, βυθισμένοι μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, οι μαθητές υποτίθεται οτι θα συνειδητοποιήσουν οτι απλώς η αυτοκτονία δεν αξίζει τον κόπο. Αστείο ή όχι, σίγουρα δεν είναι αβάσιμο, αφού σε όλους σχεδόν τους αρχαίους λαούς υπήρχαν τελετές που εξοικείωναν τον άνθρωπο με την ιδέα του θανάτου.
 
Πρόσεξε τη γλώσσα σου.
Έχουμε ακούσει για μοντέλα που ασφαλίζουν τα πόδια τους και άλλα διάφορα ακραία, αλλά ο Τζενάρο Πελίτσα σίγουρα πρωτοτύπησε ασφαλίζοντας τη γλώσσα του. Η δουλειά του είναι να δοκιμάζει κάθε ποικιλία κόκκων καφέ σε εργοστάσιο του Λονδίνου πρωτού ψηθούν ή αλεσθούν και πωληθούν στα μαγαζιά. Είναι δοκιμαστής καφέ διεθνούς αλυσίδας καταστημάτων πώλησης δημοφιλούς ροφήματος. Ετσι, ο Τζενάρο ασφάλισε τη γλώσσα του για 13,95 εκατομμύρια δολάρια.
Την ασφάλιση αυτή ανέλαβε να κάνει η Lloyds του Λονδίνου, η οποία δήλωσε οτι η μέση γλώσσα διαθέτει περίπου 10,000 αισθητήρια νεύρα, που σημαίνει οτι το καθένα από αυτα ασφαλίστηκε για 1000 δολάρια περίπου.
 
Πηγή: BIOnews Ιουνίου.
 
Από μένα φιλάκια. 
 
11 Σχόλια

Posted by στο 11/06/2010 σε ΒIOnews

 

11 responses to “Χαχαχαααα, είναι τρελλοί!!!!!

 1. Aeolos

  11/06/2010 at 15:16

  Eλενάκι μου, αυτή είναι ούτως η άλλως η ζωή σήμερα : ό,τι νά \’ναι. Να σχολιάσω λοιπόν κι εγώ ? Αναφορικά με το στομάχι και το πουλί του Νίκολας, είναι απλά θέμα υπερεπάρκειας. Εκ του ασφαλούς διαλέγει τι σόϊ … γαμόσαυρο θα φάει. Επειδή του περισσεύουν. Είναι σαν τους χορτοφάγους και ωμοφάγους και λοιπούς φάγους. Εκ του ασφαλούς, πάντα.

   
 2. Aeolos

  11/06/2010 at 15:17

  Σχολίου συνέχεια (γιατί πάντα υπάρχει τρόπος…). Η φορολόγηση του πισινού των αγελάδων, δεν είναι καινούρια ιδέα. Την προωθούν εδώ και 20 χρόνια, διάφοροι πεφωτισμένοι οικολόγοι της συμφοράς. Μία από τις ιδέες των πράσινων της Γερμανίας… Τα μαθήματα διαχείρισης θανάτου, δε χρειάζονται σχόλιο. Ό,τι νά \’ναι, είπαμε. Η ασφάλιση της γλώσσας, δεν είναι κάτι παράξενο. Εφόσον έχει να κάνει με τη δουλειά κάποιου, ασφαλίζεται κι αυτή. Να μη ζηλεύει… 🙂 Πολλά φιλιά Ελενάκι,

   
 3. Thanasis-

  11/06/2010 at 15:51

  Τι θ\’ ακούσουμε ακόμα !!!!!!

   
 4. MARIA

  11/06/2010 at 16:10

  eleos kalese filo elenaki

   
 5. Ντόρα

  11/06/2010 at 17:18

  Ναι κυρια μου να φορολογηθουν!πως δλδ..να ανεχονται να κλανουν και να ρευονται οι αγελαδες και να βαζουν προστιμα στα αυτοκινητακιαπου κανουν μικροτερη ζημια;Αφου θελουμε να σωσουμε τον πλανητη..να φορολογηθουν!Το προστιμο θα το πληρωνουν οι αγελαδες;;;;;;;σας αφηνω τωρα γιατι μολις ειδα με τα κυαλια οτι παει να φυστικωσει ενα κριαρι μια προβετινα.Εμ..να μη δω τι σοι σεξ κανουνε..να εχω και γω επιλογη τροφης????Καλησπεραααα μας κουφανες..φιλακια χαχαχααχ

   
 6. Αλέξανδρος

  11/06/2010 at 20:00

  καλησπέρα … καλή συνέχεια …

   
 7. Αγριάδα

  11/06/2010 at 20:34

  Ρε σεις! λέτε οι κανίβαλοι να τρώγανε μετά από ηδονοβλεψίματα; Ε όσο να \’ναι εμπλουτισμένο σεξ, εμπλουτισμένη τροφή!Προτείνω στη φασολάδα και στα κρεμίδια να μπει ΦΠΡ (φόρος πορδ. ρεψ.) ορίστε μας! ο λαός να τρώει μόνο τραχανά, για να μην εκπέμπει μεθάνιο.Πάντως συμφωνώ με την εξοικίωση του θανάτου και μάλιστα οριστικού θανάτου, όχι πέρασμα σε άλλη ζωή… Ομως αυτό πως μπορεί να γίνει είναι θέμα μεγάλο και θέλει πολύ μελέτη.

   
 8. Bio-Μπαξές

  11/06/2010 at 20:37

  Χαχαχαααααααααααααα, ΦΠΡ!!!!!!!Αγριάδα είσαι απίστευτη!!!Καλό Σ/Κ σε όλους.

   
 9. Achilleas

  13/06/2010 at 00:39

  Τόσες χιλιάδες σε κάλυκες δεν είδε ούτε ο Καπόνε : )

   
 10. Βεατρίκη

  15/06/2010 at 20:25

  Ελένη μου, καλησπέρα! Πέρα από τα ενδιαφέροντα που έχεις σε αυτήν την καταχώρηση- αυτό με την φορολόγηση των αερίων των αγελάδων με άφησε άφωνη- να σου πω- χαρά μου, οτι ο χωρος σου είναι υπέροχος! Δεν ξέρω γιατί διαμαρτύρεσαι, μια χαρά τον βλέπω!Φιλάκια και τα λέμε πάλι

   
 11. Bio-Μπαξές

  15/06/2010 at 20:47

  Εγώ τον βλέπω εντελώς ασπρόμαυρο, σαν να είναι μια απλή εφημερίδα.

   

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: